tisdag 23 april 2013

Årets första grillning

Då invigdes grillen för första gången i år. Det var så soligt och fint i lördags att vi kände att det var dags att börja grilla. Dock blåste det lite (som vanligt i Göteborg), så vi tog med oss filtar ut. Brosan och hans tjej gjorde oss sällskap och jag måste säga att det är väldigt mysigt att ha familjen så nära. Jag är tacksam för det. 
Revbensspjäll och bakpotatis stod på menyn och vi satt för första gången i pergolan som aldrig verkar användas till något annat än bollplank av barnen i kvarteret. Vilket är lite synd eftersom det är eftermiddagssol där och ganska mysigt. 
Efter maten blev det brädspel, mer vin och öl och senare på kvällen när vi hade som trevligast bestämde vi oss spontant för att ta en taxi till en fest hos en kompis i Kortedala. Vilket blev ännu trevligare! Även om natten avslutades med lite för mycket vin och en taxiresa hem som som nästan gjorde så att allt vin kom upp igen. Taxichauffören körde som en biltjuv och jag mådde jätteilla i baksättet. Ändå var det en lyckad lördag :) 

Revbensspjäll
Ute på vår gård
Per hittade sin drömgrill på Hornbach
för ynka 12000kr..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar