tisdag 7 juni 2011

Flyttdagen

Wow, vilket väder vi fick i söndags! Nästan för varmt faktiskt men heller det än regn när man flyttar. Vi fick riktigt bra hjälp och det lär bli en middag och fest sen när vi fått ordning. Tack igen till alla de som hjälpte oss!
Nya lägenheten

Flyttgänget

Andra våningen

Vardagsrum

Badrum

Kök

Sovrum

Kaos just nu bland alla kartonger och jag längtar hem efter jobbet så jag kan fortsätta att packa upp. Vi fick i alla fall ordning det viktigaste: sängen i sovrummet, tv:n och bredbandet i vardagsrummet ;) Då överlever man! Vaktmästaren måste dock fixa vasken i köket idag, stopp och det droppar under diskbänken. Typiskt när allt är nytt i köket så ska det krångla :P

Grattis Sverige!

Vi gjorde det mest svenska man kan göra på nationaldagen när man är ledig: åka till IKEA! Vi är så inspirerade nu och ivriga att få fint i vårt egna hem :)

Alltid lika kul :)

Just nu är man ganska mör i kropp och huvud. Ont i axlarna och man har inte sovit så bra då man har varit övertrött och slutkörd. Sedan var det ett jäkla väder i natt, muller och åska. Blixtarna lyste upp hela sovrummet trots att persiennerna var nere. Hoppas man kan ta igen lite sömn inatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar