fredag 29 augusti 2014

IKEA besök i helgen

I helgen planerar vi att göra i ordning kontoret. Det är ju inte helt ovanligt att just det rummet blir lågprioriterat när man flyttar. De möbler som vi har där inne är det inget fel på men de passar inte riktigt och vi kan inte sitta och jobba/surfa/pyssla/sy tillsammans där inne som vi har tänkt.
Vi satte ut en Blocket-annons i veckan på skrivbordet, bokhyllan, skrivbordsstolen och byrån för att finansiera de nya möblerna och än så länge är byrån såld. Och det gick fort! Mindre en än timme efter att vi satt ut annonsen ringer en tjej som vill ha byrån. Uppenbarligen är Malm-byrån från Ikea eftertraktad på Blocket.se. Men än så länge är resten möblemanget kvar och vi hoppas på att få det sålt snart. Här är annonsen:

http://www.blocket.se/goteborg/Skrivbord___Hylla___Stol___Byra_55727728.htm?ca=15&w=1
Säljes för 900kr

Vi planerar att ha ett 2 meter långt skrivbord längs med långväggen (mellan garderob och fönster) och sätta upp en hylla ovanför. Det blir perfekt för två datorer :) Här är 3D-bilder som jag har gjort (så jäkla ambitiös är jag). Ser fram emot att få bort Pers dator från vardagsrummet, som just nu är placerad framför fåtöljen, samt att få en ordentlig plats att sitta och pyssla på.

Kontoret 3D

(Den svarta figuren till höger är crosstrainern)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar