måndag 20 januari 2014

Födelsedagsfirande och flyttpackning

Då har man vandrat på denna jord i 28 år. Tiden går... minst sagt! Men det ger en ursäkt att festa lite också och unna sig saker. 
I fredags efter jobbet så överraskade Per mig med bio, godis och middag på en väldigt mysig restaurang vid Saluhallen som heter Tranquilo. Tack igen, älskling!
På lördagen var vi ute med några vänner på middag och efteråt gav vi oss av till vårt stammis-hak och festade. Samtidigt firade vi av en tjej som ska dra till New York i några månader. We will miss you, darling! Good luck to you. 
Festandet höll på länge och vi fick lyckligtvis tag på en taxi trots att klockan var 2.30 på morgonen och det var snöstorm. Det kändes inte riktigt värt att ta spårvagnen hem just då.
Söndagen började som en traditionell bakis-dag. D.v.s. hemkörd pizza, mjukiskläder och en komedifilm på Netflix. När man väl började bli människa igen bar det av hem till mamma för fika och smörgåstårta. 

Flytten närmar ju sig mer och mer och vi har börjat packa på riktigt denna helgen. Vi har fått en hel del kartonger från vänner och vi hade några kvar sen den förra flytten, så det ska nog inte vara några problem med att packa ner bohaget. Jag ser verkligen fram emot vårt nya hem!


En 28-årig kvinna
Jordgubbs-mojito! Mumma!
Riktigt bra meny
Köket är just nu packrummet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar